V Hopla máme jedinečné kreatívne potreby pre deti v každom veku! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

V Hopla máme jedinečné kreatívne potreby pre deti v každom veku!

V Hopla máme jedinečné kreatívne potreby pre deti v každom veku!
V Hopla máme jedinečné kreatívne potreby pre deti v každom veku!
Fieldset
hopla
13. 12. 2022
0 komentárov

Kreatívne a výtvarné pomôcky sú neodmysliteľnou súčasťou rozvoja kreativity dieťaťa, o tom niet pochýb. Avšak aj pri výbere kreatívnych potrieb je dôležité brať do úvahy vek dieťaťa. Práve preto vám prinášame prehľad jedinečných kreatívnych potrieb a pomôcok rozdelených do kategórií podľa ich vhodnosti vzhľadom k veku dieťaťa. Lebo kreativitu, ako aj iné zručnosti a schopnosti dieťaťa najlepšie podporíme vtedy, ak vzdelávacie hračky a hry prispôsobíme aktuálnemu vývojovému štádiu podľa veku detí.

Kreatívne potreby pre deti od 2 rokov

V tomto veku deti začínajú tvoriť svoje prvé umelecké diela. V ich malých ručičkách však ešte nevedia udržať klasické tenké pastelky, ceruzky či voskovky. Práve preto sú pre deti v tomto veku vhodné robustnejšie prevedenia kreatívnych potrieb a pomôcok. Skvele im na ich kreatívnu tvorbu pomôžu Farbičky Giotto BéBé Jumbo, jedinečné pastelky na kreslenie prvých kreatívnych výtvorov prispôsobené na úchop malých ručičiek. A nakoľko veľakrát skončí kreatívny počin aj na iných povrchoch, nie len na papieri, veľmi vhodnými kreatívnymi pomôckami sú aj ľahko umývateľné voskovky Giotto BéBé. Pre deti vo veku od 2 rokov máme v ponuke aj kreatívny Super set, ktorý obsahuje toho pre kreatívnu tvorbu detí od 2 rokov skutočne veľa - fixky, voskovky, omaľovánky a nesmie chýbať ani modelovacia hmota.

Kreatívny super set pre deti Giotto

Výtvarné potreby pre deti vo veku 3 - 5 rokov

Vo veku 3 - 5 rokov sa deti učia správnemu trojhrannému úchopu. Viac si začínajú svoju tvorbu uvedomovať, a práve preto by mali mať k dispozícii viac druhov kreatívnyych pomôcok. Pre trojročné deti sú skvelým pomocníkom pri tvorbe olejové pastelky Giotto v krásnych pastelových farbách, ktoré majú stále dostatočne robustný vzhľad pre úchop do malých detských rúk. Veľa zábavy si rozhodne užijete pri kreatívnej tvorbe s  prstovými farbami Giotto, ktoré sú veľmi ľahko umývateľné z rúk a textílií. Jedinečné a omnoho viac praktické ako klasické temperové farby sú pre tvorbu detí vo veku 3 - 5 rokov tuhé vysúvateľné temperky a trblietavé vysúvateľné farbičky. Pri tvorbe s nimi sa vám určite podarí udržať väčší poriadok a výtvory nakreslené tuhými vysúvateľnými temperkami sú rovnako krásne a sýte ako pri bežnej temperovej farbe. A ak vaše deti omrzí tvorba na papier, odporúčame siahnuť po temperových farbičkách na textil, vďaka ktorým si môžete s deťmi vytvoriť vlastné dizajny na tričká či iné textílie. Kreativitu u detičiek v tomto veku takisto skvele podporia rôzne kreatívne sety s veľkým množstvom modelovacej hmoty a priestorom na fantáziu.

Kreatívne pomôcky pre deti vo veku 5 rokov a viac

Deti v predškolskom veku radi zdobia predmety a povrchy od výmyslu sveta - dekoračné fixky na kamienky, drevo a sklo budú v tom prípade ich skvelým pomocníkom. V školskom veku deti sú super kreatívne. Túto ich superschopnosť viete podporiť jedinečnými produktami JonEly. Nechajte dieťa vytvárať rôzne vzory z farebného piesku a farebné duny s kreatívnym dreveným rámikom JonEly. Alebo vypnite svetlá a nechajte dieťa kresliť na magickú svetelnú tabuľu.

Okrem rozvoja kreativity poskytujú produkty z radu JonEly aj relaxáciu a skvele poslúžia ako krásna dekorácia v detskej izbičke. A čo viac, tieto produkty sú určené nie len pre deti, ale aj pre dospelých. Lebo kreativitu by sme mali rozvíjať celý život :) 

Prejsť na produkty JonEly

Ohodnoťte tento článok
Priemerné: 5 (1 vote)
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !