V EduPointe znamená rok 2021 plný benefitov. Zistite, aké! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

V EduPointe znamená rok 2021 plný benefitov. Zistite, aké!

Graf služieb
V EduPointe znamená rok 2021 plný benefitov. Zistite, aké!
Fieldset
hopla
26. 1. 2021
0 komentárov

Už niekoľko rokov nám záleží na spokojnosti detí a pedagógov. EduPoint je tím ľudí, ktorí na základe skúseností a odborných znalostí vedia, že vzdelávanie detí môže byť vďaka kvalitným a inšpiratívnym hračkám prirodzeným procesom od ich útleho veku. Po celý čas sa staráme o vás, našich zákazníkov, zároveň ste nám inšpiráciou a pridávate hodnotu všetkému, čo robíme. V roku 2021 zaberáme ešte viac, skvalitňujeme služby a zavádzame do praxe nové štandardy. Prinášame vám preto prehľad nášho servisu, ktorý poskytujeme materským a základným školám. V EduPoint sa zaujímame o potreby zákazníkov a našou prioritou je vyjsť v ústrety každému na maximum.

 

Staráme sa o vašu pohodu

Ako odborníci vieme, že je dôležité „byť po ruke“. Ponúkame odborné poradenstvo pri výbere správnej vzdelávacej  hračky alebo hry ušité na mieru práve vašim potrebám. Postaráme sa o kompletný servis, či už vystavenie objednávky, vypracovanie 3 cenových ponúk, alebo potvrdenia o exkluzivite na náš sortiment.

 

Máme pre vás prekvapenie – Program HOPLA

Vážime si, že nás považujete za spoľahlivého partnera pri výbere edukačných hračiek a hier. Okrem objednávky preto doručíme aj malé prekvapenie „od nás pre vás“. Chystáme Program HOPLA, ktorý predstavíme čo nevidieť. Máte sa na čo tešiť!

žena sa teší z programu Hopla

 

Máme radi inovácie

Ako odborníci neustále hľadáme inovácie, ktoré sú potrebné pre štúdium a život v 21. storočí. Mnohé produkty prinášame ako prví na Slovensku.

 

Extrémne rýchle dodanie

Tešíte sa spolu s deťmi na nové hračky a hry? Nemusíte čakať neurčitú dobu na objednaný tovar. Sme rýchli a doručíme balík priamo ku dverám školy do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku. Ak sa vyskytne problém, kontaktujeme a komunikujeme.

Auto, ktoré dopravuje hračky až pred dvere

 

Zaujímame sa o bezpečnosť

Považujeme za samozrejmosť dodávať do škôl hygienicky nezávadné a certifikované výrobky dodržujúce normy EÚ. Vyberáme si preto výhradne skúsených dodávateľov, ktorí spĺňajú naše prísne kritériá.

 

U nás si vyberiete

Chápeme vašu pracovnú vyťaženosť a zaneprázdnenosť, preto sa snažíme pomôcť všetkým pedagógom i v tomto smere. Našou prioritou nie je zahltiť vás množstvom neprehľadných produktov. V EduPoint máme na prvom mieste kvalitu. Naša ponuka je prehľadná a ľahko v nej nájdete informácie, ktoré potrebujete.

 

Osobný prístup

Záleží nám na vzájomnej dôvere, preto ku každej materskej alebo základnej škole pristupujeme individuálne. Zaujíma nás spätná väzba na produkty. Ak je to možné, stretávame sa s vami a snažíme sa vždy vyjsť v ústrety.

 

Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam dokážeme ponúknuť benefity, ktoré sa nášmu tímu osvedčili pri starostlivosti o množstvo materských i základných škôl. V EduPoint sme pripravení pomôcť vždy, kedykoľvek zavoláte alebo napíšete.

Ohodnoťte tento článok
No votes yet
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !