TOP magnetické hry a hračky pre rozvoj dieťaťa | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

TOP magnetické hry a hračky pre rozvoj dieťaťa

TOP magnetické hry a hračky pre rozvoj dieťaťa
TOP magnetické hry a hračky pre rozvoj dieťaťa
Fieldset
hopla
20. 10. 2023
0 komentárov

Všetky vzdelávacie hračky by mali dieťaťu ponúkať priestor na učenie hrou. Niektoré z nich však pozornosť dieťaťa a chtíč učiť sa nové poznatky dokážu doslova pritiahnuť. Sú to magnetické hry a hračky. Poďme sa preto spoločne pozrieť na ich TOP výber.

Magnetizmus priťahuje pozornosť detí

Magnetické hračky učia deti o existencii magnetizmu a o magnetickej sile. A čo viac, magnetická sila doslova priťahuje ich pozornosť a nadšenie učiť sa nové poznatky - pri hre s magnetickými hračkami vydržia deti zvyčajne dlhšie. Okrem toho magnetické hry a hračky rozvíjajú veľké množstvo zručností dieťaťa. Poďme si preto spoločne predstaviť TOP magnetické hračky a hry a ich význam pre rozvoj dieťaťa.

Hra Magnetické rybičky

Drevená hra magnetické rybičky je známa hra pre deti, ktorej cieľom je vyloviť čo najrýchlejšie najviac rybičiek z rybníka. K tomu slúžia dva pevné drevené prúty s magnetom a rybičky s kovovými plieškami. Dieťa tak pri tejto zábavnej hre rozvíja svoju motoriku a orientáciu v priestore.

Drevená hra Magnetické rybičky

Magnetická hra Uhádni moje povolanie

Táto hra je pre deti skvelou príležitosťou dozvedieť sa o rôznych zamestnaniach a profesiách. Hra pozostáva zo 17 rôznych dvojdielnych postavičiek, ktoré sú zástupcami najrôznejších povolaní, áut či miest typických pre povolania, ktoré dieťa navzájom priraďuje ukladaním na magnetickú tabuľu.

Magnetická hra Uhádni moje povolanie

Hra Uhádni moje povolanie

Magnetická stavebnica Ainstein

Jedinečné magnetické stavebné bloky AINSTEIN v rôznych farbách a tvaroch pomôžu každému dieťaťu vybudovať si svet podľa vlastnej fantázie. Tieto nezničiteľné magnetické stavebné bloky podporujú detskú kreativitu, jemnú motoriku a priestorovú orientáciu.

Magnetická tabuľa s perom a šablónami

Táto magnetická tabuľa je skvelá hra na podporu priestorovej orientácie a koordinácie oko – ruka, ktorá zároveň učí deti počítať, nakoľko pri vytváraní motívov z predlohových kariet deti musia správne vypočítať riadky a stĺpce pre umiestnenie farebných lentiliek. S pomocou priloženého magnetického pera deti premiestňujú zospodu magnetickej tabule farebné kamienky na požadované miesto podľa priložených šablón. 

Drevená skladačka Žeriav s magnetom

 Drevená skladačka žeriava s magnetom, vďaka ktorému možno zdvihnúť a premiestňovať náklad v podobe 10 farebných kociek. Deti pri hre s touto skladačkou trénujú svoju motoriku a priestorovú orientáciu pri presune nákladu z miesta na miesto.

Drevená skladačka Žeriav s magnetom

Ktorá z daných magnetických hračiek vás zaujala najviac? Napíšte nám do komentára.
U nás v e-shope nájdete veľké množstvo ďalších magnetických hier a hračiek. Stačí si vybrať takú, ktorá vaše dieťa svojou magnetickou silou pritiahne najviac. 

Prejsť na magnetické hračky
 

Ohodnoťte tento článok
No votes yet
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !