Tipy na vianočné darčeky pre deti alebo Vianoce s hračkami Hopla! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Tipy na vianočné darčeky pre deti alebo Vianoce s hračkami Hopla!

Tipy na vianočné darčeky pre deti alebo Vianoce s hračkami Hopla!
Tipy na vianočné darčeky pre deti alebo Vianoce s hračkami Hopla!
Fieldset
hopla
5. 11. 2023
0 komentárov

Už ste písali list Ježiškovi? Je to ideálna príležitosť ako zistiť, po čom vaše deti túžia. A spolu s Ježiškom im tak pripraviť tie najkrajšie Vianoce. Veď čo je krajšie ako úsmev na tvári dieťaťa, ktoré si pod stromčekom nájde vysnívanú hračku? Alebo sa vaše dieťa rado nechá prekvapiť? V tom prípade máme pre vás perfektné tipy na darčeky.

Kde vyberať vianočné darčeky?

Nákup vianočných darčekov pre deti by pre vás nemal byť stres. Preto na to myslite vopred a s dostatočným časovým predstihom nakúpte všetko, po čom deti túžia. A pár dní pred Vianocami si už môžete užívať krásnu atmosféru pokoja. Ideálnym miestom na nákupy vianočných darčekov pre deti je náš e-shop. Nájdete tu totiž hračky pre deti rôznych vekových kategórií. V ponuke máme vzdelávacie, kreatívne a konštrukčné hračky, drevené hračky,  „mojkáčikov“ a maňušky, autíčka, hračky do piesku, magnetické hračky a ešte omnoho viac. Tak poďte s nami na nákupy a pozrite si tie najlepšie tipy na vianočné darčeky pre deti.

Vianočné darčeky pre chlapcov

Monster Truck do piesku

 

Môžete si byť istí, že s autíčkami, autodráhami, dinosaurami a stavebnicami u chlapcov nemôžete nič pokaziť. Vy však nemusíte kúpiť len obyčajné autíčko, či obyčajnú stavebnicu. Buďte kreatívnejší. Vyberte z našej ponuky áut do piesku a do snehu, ktoré chlapci okamžite môžu využiť pri zábavných hrách vonku. Bude to monster truck, traktor s vlečkou, traktor alebo sklápač do snehu? Pre hry vo vnútri je zas dokonalým tipom autodráha, magnetický žeriav, set dinosaurov, drevená stavebnica doprava v meste či lekársky kufrík pre malých zdravotníkov. Malých kutilov určite poteší drevená sada Malý tesár alebo Veľký tesár, s ktorými deti skvele precvičia svoju jemnú motoriku.

 

Pozrite si našu ponuku hračiek do piesku

 

Vianočné darčeky pre dievčatá

Drevená stavebnica Rozprávkové mesto

Z našich darčekov si vyberú aj malé parádnice! Určite ich poteší kozmetický kufrík, s ktorým sa môžu zahrať na kozmetičku alebo kaderníčku. Ich zručnosti podporí kreatívny set Moja víla, s ktorým sa ocitnú v rozprávkovom svete trblietok a víl. Ako v rozprávke sa budú dievčatá citiť aj s našou drevenou stavebnicou Rozprávkové mesto. A pre dievčatká, ktoré sa rady hrajú na mamičky, poteší set kŕmenie alebo starostlivosť o dieťa. Čajový večierok s kamarátkami si zas budú môcť užiť vďaka drevenému čajovému setu. Jemnú motoriku skvele precvičia s prevliekacím setom Princezná.

 

Pozrite si našu ponuku drevených hračiek

 

Vianočné darčeky pre bábätká

Hračky pre bábätká

Vaši najmenší si iste zaslúžia len tie najkvalitnejšie hračky, ktoré zároveň podporia ich motoriku a zmyslové vnímanie. Odporúčame vám preto krásne maňušky, ktoré budú pre nich zároveň ideálnym spoločníkom na túlenie. Pre detičky od narodenia sú tiež vynikajúce napríklad hrkálka a hryzátko Pavúčik ideálne na hryzenie, podporný valec na plazenie alebo Závesný senzorický koralový útes, ktorý je kombináciou mnohých senzorických prvkov, ako šuštiace prvky, zkradielko či hrkálka v tvare chobotničky.

 

Pozrite si našu ponuku hračiek pre bábätká

 

Vianočné darčeky pre kreatívne deti od 2 rokov

Vianočné darčeky pre deti do 2 rokov - kreatívne sety

Už v takomto skorom veku môžete podporiť kreatívny talent vášho dieťaťa. A to aj s pomocou bezpečných a ľahko umývateľných farbičiek a fixiek Giotto Bé-bé alebo celého kreatívneho setu, ktorý obsahuje okrem farbičiek a fixiek aj set na vyfarbovanie, modelovanie a zábavnú hru!

 

Pozrite si našu ponuku kreatívnych setov

 

Vianočné darčeky pre väčšie kreatívne deti

Vianočné darčeky pre kreatívne deti - magická tabuľa

 

Neverili by ste, aké úžasné a kreatívne diela dokážu vytvoriť detičky s našou magickou svetelnou tabuľou. Môžu na ňu pečiatkovať, kresliť farbami, prstami, či zvýrazňovačmi a dokonca meniť farbu, intenzitu jasu a svetla. Vytvoria tak stále nové a nové obrázky a zabavia sa na dlhý čas. Rovnako ich pod stromčekom poteší aj kreatívny drevený rámik s magickým pieskom, vďaka ktorému sa nielen zabavia, ale aj zrelaxujú.

 

Pozrite si našu ponuku inovatívnych setov

 

Vianočné darčeky pre malých bádateľov od 3 rokov

Domček pre zvieratká z lesa a džungle

Máte doma malého bádateľa, ktorého zaujíma všetko okolo? Podporte ho, pretože v tomto veku sa dieťa dokáže skutočne veľa naučiť a ešte viac si zapamätať! Darujte observatórium na podrobné skúmanie rastlín alebo živočíchov. So svetom zvierat ho zoznámia naše sady zvieratiek z farmy, morských živočíchov a dinosaurov alebo domčeky pre zvieratká z farmy, z lesa a džungle. Pokiaľ chcete rozvíjať u vášho dieťaťa logické myslenie a naučiť ho rozlišovať tvary a farby, v tom prípade je ideálnym darčekom drevený labyrint geometrické tvary.

 

Pozrite si našu ponuku hračiek veda a výskum

 

Vianočné darčeky pre bádateľov od 5 do 10 rokov

Lightpad A3

V tomto veku sú deti už naozaj šikovné a vedia sa zahrať zmysluplne. Vďaka hračkám pre väčších bádateľov strávi pri hre príjemný čas celá rodina! Sledujte spolu svet hmyzu v observatóriu pre hmyz alebo si vypestujte prvé bylinky v detskom skleníku. Pre technickejšie typy je ideálna stavebnica solárna energia, s ktorou môžete zostaviť 10 rôznych pohyblivých modelov alebo svetelná podložka nielen na hranie, ale aj na podporu učenia. S anatómiou človeka sa zas deti môžu zoznámiť vďaka setu alebo vedeckej sade, ktoré zobrazujú časti tela realistickým spôsobom. V ponuke máme aj darček, ideálny pre malých vedcov. Je ním váha na pevné a kvapalné látky, ktorá je zábavná a zároveň rozvíja matematickú gramotnosť.

 

Pozrite si našu ponuku vzdelávacích hračiek

 

Vianočné darčeky pre malých staviteľov od 2 rokov

Drevená stavebnica Doprava v meste

Poznáte dieťa, ktoré nemá rado stavebnice? Väčšinou ich doslova milujú! Už pre tie najmenšie deti sú vhodné prvé drevené skladačky, ako napr. Minibus šťastné zvieratká alebo Terénne autíčko, ktoré rozvíjajú motoriku a priestorové vnímanie. Veľmi obľúbené sú tiež guličkové dráhy a rovnako aj drevená hra Jenga so zvieratkami, s ktorou si deti zaručene užijú množstvo zábavy. Najmenší chlapci si obľúbia stavebnicu autodráhu s mnohými možnosťami skladania.

 

Pozrite si našu ponuku detských stavebníc

 

Vianočné darčeky pre staviteľov od 3 rokov

Drevená veža so zvieratkami

Náš svet stavebníc je naozaj pestrý. A vyberie si tu naozaj každé dieťa! Dáva to vaše prednosť tradičnejším stavebniciam? V tom prípade mu pod stromček vyberte drevenú stavebnicu Hrad alebo klasické transparentné stavebné bloky. Pre rozvoj zručnosti je ideálna drevená veža zo zvieratiek alebo mozaika, ktorá ich naučí orientovať sa v priestore. Veľkú popularitu u detí má magnetická stavebnica, ktorá ponúka nekonečné možnosti kombinácií stavebných dielov.

 

Pozrite si našu ponuku mozaiok

 

Náš extra tip na darček – maňušky zvieratká!

Maňušky na ruku Chameleón a Šváb

Sme presvedčení o tom, že maňušky by nemali chýbať v žiadnej detskej izbe! Prečo? Stanú sa pre dieťa spoločníkmi a hebučkými „mojkáčikmi“ na dlhé roky – od kolísky, až po školský vek. Môžu sa s nimi nielen túliť, ale aj kreatívne zahrať. Vymyslieť im mená, charaktery, zahrať si s nimi divadielko, či porozprávať rozprávku. V našej ponuke nájdete naozaj obrovský výber roztomilých maňušiek – od zvieratiek, cez milé príšerky, až po veselého dráčika, ružového chameleóna či fantastického jednorožca. Deti sa do nich zamilujú na prvý pohľad!

A čo je najlepšie, všetky naše hračky sú mimoriadne kvalitné, bezpečné, ekologické, krásne a v neposlednom rade naozaj kreatívne. Veríme, že si aj vďaka nim spolu so svojimi detičkami užijete tie najkrajšie Vianoce!

 

Kompletná ponuka maňušiek

Ohodnoťte tento článok
Priemerné: 5 (1 vote)
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !