Obľúbené hračky u detí – tieto vzdelávacie hračky potešia zaručene aj vaše dieťa! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Obľúbené hračky u detí – tieto vzdelávacie hračky potešia zaručene aj vaše dieťa!

Deti pri hre so stavebnicou ECO
Obľúbené hračky u detí – tieto vzdelávacie hračky potešia zaručene aj vaše dieťa!
Fieldset
hopla
8. 11. 2022
0 komentárov

Vybrať vhodnú hračku pre dieťa dá častokrát zabrať. Okrem toho, že hračky pre deti by mali byť zmysluplné, bezpečné, kvalitné a prínosné pre rozvoj dieťaťa, musia ho zaujať natoľko, aby sa k danej hračke opakovane rado vracalo.  Vhodná hračka je teda taká, ktorá dieťa rozvíja, zároveň ho zabaví a stane sa obľúbenou hračkou dieťaťa. Práve preto vám v článku prinášame na základe našich skúseností zo škôlok a našich zákazníkov výber najobľúbenejších a najpredávanejších hračiek a hier, ktoré majú u detí najväčší úspech a odporúčame ich ako inšpiráciu a tipy na darčeky.

Ako sa z bežnej hračky stane obľúbená hračka?

V prvom rade to nemôže byť úplne bežná hračka - musí spĺňať aspekty ako je kvalita, ktorá je predpokladom toho, že hračka s dieťaťom prežije istú časť jeho detstva. Následne by hračka mala ponúkať dieťaťu veľký potenciál hrateľnosti a priestor pre neobmedzenú kreativitu - len v tom prípade sa dieťa bude chcieť hrať s hračkou znova a znova a len tak ľahko ho neomrzí. Zároveň by hračka mala podporiť rozvoj zručností dieťaťa - deti totižto prirodzene bažia po nových informáciách a skúsenostiach. Aké hračky teda majú vysoký potenciál stať sa obľúbenou hračkou vášho dieťaťa?

Maňušky

Neoblomným číslom jedna sú v našej ponuke maňušky na ruku pre deti. Okrem toho, že sú vyrobené z kvalitných materiálov a pomáhajú s rozvojom reči u dieťaťa, ich roztomilý vzhľad a to, aké sú hebučké, si získa skutočne každé dieťa. Naše maňušky sú všestranné – slúžia na bábkové divadlá, sú skvelým mojkáčikom, plyšovým kamarátom – jednoducho každý si nájde určite aspoň jeden dôvod, prečo si naše maňušky zamiluje. Práve preto u nás nájdete širokú ponuku týchto bábok. Maňušky čarovné vankúšiky sú určené pre detičky už od narodenia, sú ich ochrancami pred nočnými morami a pomáhajú rodičom pri ukladaní detí do postele. Rodičia skrz túto maňušku môžu rozprávať deťom rozprávky na dobrú noc a po príbehu poslúži maňuška dieťaťu ako vankúšik. Najviac obľúbenými maňuškami sú však naše maňušky zvieratká, ktoré deti pre ich roztomilosť a hebkosť jednoducho nechcú pustiť z rúk. Pre veľkú popularitu našich maňušiek sme do ponuky zaradili aj maňušky postavičky, ktoré sú rovnako očarujúce a prepracované.

Dievča s maňuškami LIVING PUPPETS

Hračky z dreva

Ďalšími obľúbenými hračkami u detí sú drevené hračky. Okrem toho, že sú kvalitné, sú zároveň aj veľmi pekným dizajnovým kúskom do každej detskej izbičky. Ich jednoduchosť deťom dáva priestor pre ich fantáziu a častokrát neobmedzenú hrateľnosť, ako napríklad naša stavebnica drevený hrad, z ktorej drevených kociek deti môžu postaviť staviteľské diela od výmyslu sveta. Pre ich ekologickosť sú častokrát drevené hračky obľúbenými hračkami aj u rodičov.

Čajový hračkársky drevený set pre deti Miniland

Stavebnice a skladačky pre deti

Ďalšou nepochybne obľúbenou hračkou u detí či už v škôlkach alebo v domácnostiach sú stavebnice a konštrukčné hry. Snáď neexistuje domácnosť, v ktorej by táto hračka chýbala. Niet sa čo čudovať – hra so stavebnicou deti jednoducho baví a rozvíja u detí veľké množstvo zručností, ako je rozvoj jemnej motoriky, rozvoj priestorového vnímania či rozvoj ich staviteľských zručností. Avšak len niektoré stavebnice sa pre dieťa stanú obľúbenou hračkou na dlhú dobu. Sú to tie, ktoré dávajú priestor pre kreativitu a fantáziu dieťaťa, čiže tie, ktoré nemajú vopred určené, čo zo stavebnice musí dieťa postaviť. Skvelým príkladom sú transparentné stavebné bloky, ktorých balenie pozostáva zo 100 akokoľvek kombinovateľných kúskov – dieťa tak má dostatok priestoru pre rozvoj kreativity a vybudovanie prakticky čohokoľvek.

Dievča pri hre s transparentnými stavebnými blokmi

TIP: Veľmi obľúbenou stavebnicou je naša Magnetická stavebnica 36, z ktorej je možné skrz magnetickosti dielikov zostaviť písmená a čísla či rôzne geometrické tvary.

Tieto hračky a hry sa tešia veľkej obľube u našich zákazníkov zo škôlok aj domácností. A ako je tomu u vás doma? Aká je obľúbená hračka vášho dieťaťa? Napíšte nám dolu do komentára.

 

Ohodnoťte tento článok
Priemerné: 5 (1 vote)
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !