Naše maňušky hviezdami v rozprávke a v TV JOJ! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Naše maňušky hviezdami v rozprávke a v TV JOJ!

Naše maňušky hviezdami v rozprávke a v TV JOJ!
Naše maňušky hviezdami v rozprávke a v TV JOJ!
Fieldset
hopla
30. 9. 2022
0 komentárov

Všetky malé deti a dokonca aj ich rodičia určite veľmi dobre vedia, kto je Hanička a Murko. No predsa najobľúbenejšia bábková dvojica pre deti! Škôlkarka Hanička a jej kocúrik Murko pravidelne zásobujú deti veselými videami a piesňami. A deti ich doslova milujú. Tento krát si však Hanička a Murko pripravili pre deti niečo špeciálne. Čo je zaujímavé, nechýbali pri tom ani naše maňušky! O čo išlo?

Rozprávka Kúzelný kvet od Haničky a Murka pre všetky deti!

Kúzelný kvet od Haničky a Murka pre deti

Hanička a Murko sa stali hlavnými hrdinami čarovného príbehu Kúzelný kvet. Rozprávka o semienku, z ktorého vyrastie čarovný kvet a ten umožní Murkovi rozprávať, mala premiéru ešte počas posledného lockdownu. Detičky si ju mohli pozrieť na www.joj.sk. Príbeh je plný veselých detských piesní o zvieratkách a podieľajú sa na ňom aj známi slovenskí herci, ktorí maňuškám prepožičali svoje hlasy. V úlohe Haničky sa predstavila Zuzana Jurigová Kapráliková a Murka, ktorý zvyčajne iba mňauká, nahovoril herec Peter Krajčovič. Ten svoj hlas prepožičal už aj postavičkám Hui, Lui a Dui z rozprávky Káčerovo a detským divákom preto nie je neznámy.

Napriek tomu, že rozprávka mala premiéru ešte na jar, k mnohým deťom sa dostane až teraz. Je úžasné, že si ju môžu pozrieť zdarma na Youtube. Scenáristka a režisérka rozprávky Lucia Zimanyiová sa totiž rozhodla, že tento krásny príbeh by mal potešiť čo najviac detí. A preto si ho môžete pozrieť aj tu.

V príbehu má prsty aj Hopla.sk

A prečo je pre nás táto rozprávka špeciálna a výnimočná? Ako sme sa na nej podieľali? No predsa tým, čo vieme najlepšie! Dodali sme do príbehu naše roztomilé maňušky! Celkovo v rozprávke deti uvidia až 36 bábkových postavičiek, z ktorých väčšina pochádza z nášho e-shopu. Tvorcom rozprávky sme ich darovali, aby sme aj takýmto spôsobom potešili všetky deti!

A že sa im skutočne páčili, potvrdzuje aj vyjadrenie pani režisérky Zimányiovej:

„Bábkoherec - pokojne aj dieťa - ovláda týmto bábkam ústa, takže pôsobia veľmi živo. Väčšine je možné ovládať aj pohyb krídel či labiek a výsledný dojem je potom ešte reálnejší.“

Musíme len súhlasiť. Maňušky, ktoré nájdete na Hopla.sk sú nielen roztomilé, ale aj dokonale prepracované. Hanička a Murko budú naše maňušky v príbehu stretávať napríklad na gazdovstve, na lúke, pri potoku, či v lese. A samozrejme, zažijú spolu množstvo dobrodružstiev!

Tak sa pohodlne usaďte, milé deti a vychutnajte si tento čarovný príbeh spolu so svojimi rodičmi. Ak sa vám niektorá z maňušiek zapáči, neváhajte ju vyhľadať na našom e-shope!

Kompletná ponuka maňušiek

Ohodnoťte tento článok
No votes yet
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !