Inovatívne a magické produkty JonEly, ktoré budú vaše deti milovať! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Inovatívne a magické produkty JonEly, ktoré budú vaše deti milovať!

deti sa hrajú s kreatívnou tabuľou
Inovatívne a magické produkty JonEly, ktoré budú vaše deti milovať!
Fieldset
hopla
16. 2. 2021
0 komentárov

Dnešné deti sú do istej miery odlišné od detí v minulosti, čo je však prirodzená reakcia na dnešnú dobu. Ony sa totižto narodili do doby a prostredia s oveľa bohatšími možnosťami ako tomu bolo v minulosti, a tak je prirodzené, že ich pozornosť je značne rozptýlená a ich trpezlivosť je na nižšej úrovni. Čo sa však nezmenilo, je skutočnosť, že každému dieťaťu je prirodzené hrať sa a prostredníctvom hry spoznávať okolitý svet. Mnohé z digitálnych a počítačových hier však majú určenú hrateľnosť a deti s najväčšou pravdepodobnosťou veľmi rýchlo omrzia a v prvom rade nedávajú dieťaťu ani zďaleka taký priestor pre fantáziu a rozvoj motorických zručností, ako je tomu v prípade hier mimo sveta počítačov. Dnes sa spolu pozrieme na hry JonEly zo spomínanej druhej kategórie, ktorých magickosť zaručene udrží pozornosť každého zvedavého dieťaťa!

V čom sú hry pre deti z radu JonEly výnimočné?

Vzdelávacie hračky JonEly sú hračky vyrábané s cieľom podporiť kreativitu a fantáziu dieťaťa za zapojenia takmer všetkých zmyslov dieťaťa! S JonEly sa vaše dieťa ocitne v magicky svietiacom svete – mnohé z produktov sú totižto doplnené o LED podsvietenie, vďaka ktorému vzbudia vo vašom dieťati zvedavosť, túžbu hrať sa s nimi a rozvíjať tak svoju kreativitu či motorické zručnosti. Stačí stlmiť svetlo, rozsvietiť produkty JonEly a hra plná poznávania a rozvoja dieťaťa sa môže začať! Hračky JonEly potešia, prekvapia, rozvíjajú fantáziu, zapájajú zmysly dieťaťa, vzdelávajú, pomáhajú objavovať a učiť sa pri hraní, tvorbe, kreslení či zmene svetiel.

Naviac, všetky produkty JonEly sú vysokokvalitné výrobky s dlhou životnosťou, vysokou odolnosťou a šetrné k životnému prostrediu. Poďme spoločne zavítať do magického sveta Jonely!

Magnetický labyrint

Vzdelávacia hra, v ktorej jednotlivé magnetické bloky rôznych tvarov slúžia na usporiadanie zložitých a jednoduchých ciest, labyrintov, závodných dráh, po ktorých zostrojení sa po nich rozkotúľajú farebné drevené guľôčky. Pri vytváraní jedinečného sveta plného labyrintov deti pretavia svoju fantáziu do skutočného sveta. Počas stavby získavajú jednotlivé predstavy konkrétnu podobu. Deti tak získajú znalosti o veľkosti, tvare, poradí usporiadania, šírke, modeloch a hmotnosti a overia si, či ich predstavy sú realizovateľné.  Pri tímovej hre s labyrintom deti zdieľajú navzájom svoje myšlienky, rozširujú svoje skúsenosti, zvykajú si na rešpektovanie rôznych uhlov pohľadu a rozvíjajú svoju trpezlivosť. Kryt je možné ľahko zasunúť za zadnú časť labyrintu. To umožňuje vytvoriť dva typy hier: magnetický labyrint na jednej strane a tabuľa na písanie kriedou na druhej strane.

magnetický labyrint Jonely

Magický svetelný stôl

Ľahko prenosný svetelný stolík je určený na hru, umenie či terapiu. Na stôl možno kresliť prstami, štetcami, vytvárať na ňom odtlačky rúk, prstov alebo inými zábavnými kreatívnymi technikami vytvárať nekonečné množstvo jedinečných umeleckých diel. Pri hre si dieťa môže vybrať svojich obľúbených hrdinov, umiestniť na stôl kinetický piesok a vytvárať príbehy, kde čarovný svetelný stôl“ vytvorí krásny podklad pre jeho dobrodružstvá. Dieťa potom môže zmeniť osvetlenie tak, aby svietilo noc (tmavomodrá farba) alebo deň (žltá farba). Stolík sa dá použiť aj ako nočná lampa alebo ako svetelný efekt pre divadelnú scénu.  V produkte sa používajú LED diódy RGB. Toto osvetlenie je menej nebezpečné ako iné väčšinou používané svetelné zdroje (TV, telefón, počítač).

dieťa sa hrá s pieskom

Kreatívny rámik „Farebné duny“

Vytvorte vďaka kreatívnemu rámiku nespočetné množstvo nádherných a jedinečných obrazov nalievaním rôznych zŕn, farebnej kriedy a iných sypkých výrobkov. Na plnenie vám dobre poslúžia aj drobné cestoviny, farbená soľ, piesok a všetko, čo sa nachádza doma alebo vo voľnej prírode. Deti si hrou s kreatívnym rámikom rozvíjajú jemnú motoriku a podnecujú svoju kreativitu. Rámik možno opakovane vyprázdniť a vytvárať tak nové diela. Rámik môže slúžiť aj ako krásna izbová dekorácia.

deti sa hrajú s kreatívnym rámikom

Kreatívna bublina

Bublina je doplnkom k magickému svietiacemu stolu a zároveň ďalším skvelým podkladom, na ktorý možno maľovať akvarelom, umývateľnými zvýrazňovačmi či dozdobiť jej povrch rôznymi hračkami a vytvoriť tak magickú krajinu! Tvar bubliny umožňuje vytvárať 3D priestorové obrázky. Na bublinu možno kresliť z oboch strán! Otočte bublinu hore dnom a položte ju na špeciálny stojan - kopec sa zmení na hlboké morské dno – bublina tak vytvára nekonečný priestor pre fantáziu dieťaťa. Možno ju použiť aj ako misku na miešanie farieb či iných kreatívnych pomôcok a hotový výtvor v izbe poslúži ako jedinečná 3D dekorácia.

dieťa tvorí s bublinou Jonely

Pre viac informácií a produktov z radu JonEly kliknite na tlačidlo nižšie.

Magické produkty Jonely

Ohodnoťte tento článok
No votes yet
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !