Detské postele a ich kreatívne využitie | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Detské postele a ich kreatívne využitie

Detské postele a ich kreatívne využitie
Detské postele a ich kreatívne využitie
Fieldset
hopla
6. 6. 2023
0 komentárov

Detské postele sú dôležitou súčasťou každej detskej izby. Viete však, že ich môžete využiť oveľa kreatívnejšie ako len na spanie? Postele s úložným priestorom uľahčujú upratovanie, tie rozprávkové rozvíjajú detskú fantáziu a vyvýšené či poschodové zas šetria priestor.

Detská borovicová posteľ

Detské postele s úložným priestorom

Takmer každý rodič ocení extra úložný priestor navyše. Úložný priestor pod detskou posteľou môžete využiť na odkladanie hračiek, oblečenia, kníh, obliečok a iných predmetov. Veľkou výhodou postelí s úložným priestorom je jednoduchšie upratovanie.

Deti, ktoré nemajú posteľ s úložným priestorom, často nechávajú neporiadok priamo pod posteľou. To sťažuje upratovanie, ktoré je tak časovo náročnejšie. Musíte totiž všetky predmety vytiahnuť a následne uložiť. Vďaka úložnému priestoru pod posteľou si však môžu vaše deti bezpečne odkladať všetky hračky.

Tento typ postelí dokáže plniť úlohu postele aj skrine. Oceníte to najmä v prípade, že bývate v malom byte. Okrem toho, úložný priestor pod posteľou dodáva odolnosť a dodatočnú pevnosť matracu, ktorý je namáhaný hmotnosťou človeka.

Náš tip: Pred výberom postele zvážte, koľko úložného priestoru potrebujete.

Detská posteľ z masívu

Rozprávkové postele

Rozprávkové postele sú ideálnou voľbou pre dobrodružné deti s veľkou fantáziou. Sú dostupné v rôznych motívoch vrátane princeznovských zámkov, zvieratiek či lietadiel. U chlapcov sú obľúbené najmä postele v tvare autíčka alebo lietadielka. Dievčatá zase ocenia princeznovskú posteľ s baldachýnom.

Jednou z najobľúbenejších postelí pre všetky deti je posteľ v tvare domčeka, ktorú môžete ľahko premeniť na bunker. Stačí, keď cez vrchnú konštrukciu prehodíte plachtu alebo deku. Vytvoríte tým súkromný priestor na hru a snívanie, ktorý deti potrebujú pre svoj zdravý vývin.

Detská posteľ domček

Vyvýšené postele

V súčasnosti sa stretávame s trendom menších bytov a miestností, ktoré si vyžadujú optimálne využitie každého centimetra. Ak hľadáte spôsob, ako zväčšiť úžitkovú plochu v miestnosti, dobrým riešením je investícia do vyvýšenej detskej postele.

Tieto postele sú umiestnené vo výške a majú pod sebou dostatok miesta na pracovný stôl či herný alebo úložný priestor. Ako deti rastú, potrebujú viac priestoru na domáce úlohy a štúdium. Výhodou vyvýšených postelí je, že priestor pod nimi môžete kedykoľvek využiť inak. Herný priestor viete teda jednoducho premeniť na študentský kútik.

Vyvýšené postele sú veľmi praktické aj pre rodiny s viacerými deťmi. Ak vaše deti zdieľajú jednu izbu, umiestnite postele vedľa seba a pod nimi vytvorte priestor na hračky. Súčasťou niektorých vyvýšených detských postelí sú aj zábavné prvky, ako napríklad šmykľavka, na ktorej sa môže vaše dieťa vyjašiť.

Dúfame, že vám nápady na kreatívne využitie detských postelí v tomto článku poslúžia na vytvorenie príjemnejšieho priestoru vo vašej domácnosti. Rozprávkové postele, postele s úložným priestorom či rôzne doplnky – to všetko nájdete na Biano.

 

 

 

Ohodnoťte tento článok
No votes yet
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !