Praktické tipy na skvelú detskú narodeninovú oslavu u vás doma | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Praktické tipy na skvelú detskú narodeninovú oslavu u vás doma

Praktické tipy na skvelú detskú narodeninovú oslavu u vás doma
Praktické tipy na skvelú detskú narodeninovú oslavu u vás doma
Fieldset
hopla
1. 12. 2023
0 komentárov

Usporiadať detskú narodeninovú oslavu môže byť veľká výzva. Treba myslieť na mnoho detailov, keď chcete zabezpečiť, aby sa u vás malí hostia cítili dobre. Či už sa chystáte usporiadať malú detskú narodeninovú oslavu, alebo oslavu narodenín vo veľkom štýle, nižšie vám prinášame zopár praktických tipov, ktoré vám v tom dozaista pomôžu a na ktoré netreba zabudnúť.

1.Výber vhodného miesta na oslavu - interiér alebo exteriér?

Pri výbere miesta treba myslieť na to, v akom období sa bude oslava konať a ako dlho vopred ju plánujete. Ak je oslava viac ako o mesiac, stávka na istotu je určite interiér. Ak sa však nechystáte použiť veľké množstvo prvkov, ktoré by v prípade zlého počasia bolo potrebné presúvať dovnútra, pokojne spravte oslavu v priestoroch vašej záhrady, kde je rozhodne väčší priestorový potenciál pre rôzne pohybové aktivity.

2. Téma a dekorácie

Výber vhodnej témy rozhodne vytvorí tú správnu atmosféru. Obľúbené postavičky a farebné balóniky nesmú chýbať. Požiadajte deti o pomoc pri výrobe vlastných dekorácií, čo bude nie len zábavné, ale aj tvorivé.

Detská narodeninová oslava

3. Pripravte jednoduché a obľúbené jedlá

Jednohubky, malé sendviče, croasanty, a iné jednoduché pochúťky určite nesklamú a zasýtia malé brušká. Uistite sa, že je na oslave dostatok pitia a nezabudnite sa rodičov malých hostí spýtať na možné alergény.

4. Zábavné hry a aktivity pre deti

Pripravte pre deti program plný hier a aktivít, aby sa u vás skvele zabavili. Súťaže a tvorivé dielne nesmú chýbať na žiadnej detskej oslave. Maľovanie na tvár je obľúbená disciplína na každej detskej akcii. S našimi pastelkami na tvár môžete deťom nakresliť jednoduché vzory na narodeninovej oslave vášho drobca aj vy u vás doma! Alebo si vytvorte originálne tričká s malými kreatívcami za pomoci fixiek na textil a o zábavu a zároveň darčeky máte postarané! Alebo zahrajte deťom jednoduchý improvizovaný príbeh za pomoci maňušiek. Úplne si vystačíte s jednou alebo dovma maňuškami a štipkou fantázie na to, aby si deti z tejto narodeninovej oslavy odniesli obrovský zážitok. Zo spoločenských hier odporúčame našu Jengu so zvieratkami. Pri oslave vonku deti určite zabavia aktivity ako skákanie vo vreci alebo hádzanie loptičiek na mega terč. Možností je skutočne neúrekom.

Mega terč pre deti

Zobraziť farby na tvár

5. Nezabudnite na darčeky pre hostí

Pripravte malé darčeky pre malých hostí. Môžu to byť napr. farebné ceruzky alebo naše vyškrabovačky, ktoré vás nevyjdu veľa peňazí a potešia určite každé dieťa.

6. Fotokútik a spomienkové fotky

Či už vonku alebo vovnútri, nezabudnite na provizórny fotokútik s balónmi a narodeninovým číslom. Vďaka fotkám si deti o pár rokov neskôr určite rady zaspomínajú na túto krásnu detskú oslavu.

7. Koordinácia s ostatnými rodičmi 

Vytvorte spoločnú skupinu na Facebooku alebo Whatsappe pre rodičov hostí, kde môžete zdielať informácie, odpovedať na otázky a na všetkom sa spoločne dohodnúť. Zohladnenie potrieb ostatných a vzájomné zosúladenie pomôže vytvoriť príjemnú atmosféru pre všetkých.

S týmito praktickými tipmi dozaista usporiadate nezabudnuteľnú narodeninovú oslavu pre vaše dieťa, pri ktorej si všetci užijú veľa zábavy. Držíme vám palce!

 

Ohodnoťte tento článok
Priemerné: 5 (1 vote)
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !