Lucy&Leo drevené Montessori hračky, ktoré budú vaše deti milovať! | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Lucy&Leo drevené Montessori hračky, ktoré budú vaše deti milovať!

Lucy&Leo drevené Montessori hračky
Lucy&Leo drevené Montessori hračky, ktoré budú vaše deti milovať!
Fieldset
hopla
21. 7. 2023
0 komentárov

Úvod do značky Lucy&Leo

História značky Lucy&Leo, ktorá sa špecializuje na výrobu drevených vzdelávacích hračiek, sa začala v roku 2012 v Španielsku. Už od tohto momentu až po súčasnosť na každú fázu výroby fascinujúcich hračiek Lucy&Leo dohliadajú vysoko kvalifikovaní odborníci. Dizajn výrobkov je vytváraný dizajnérmi pracujúcimi priamo v priestoroch výroby, čo umožňuje stále vytvárať nové modely hračiek v súlade s novými trendmi na trhu, najmä v oblasti výchovy a rozvoja detí. Pri vytváraní hračiek v Lucy&Leo spolupracujú s detskými psychológmi, aby lepšie pochopili, ako jednotlivé prvky hračiek ovplyvnia rozvoj zručností u dieťaťa.

Dieťa pri hre s Lucy&Leo labyrint geometrické tvary

Vízia značky Lucy&Leo

"Žijeme vo svete, kde sú problémy ako globálne otepľovanie, klimatické zmeny a vyčerpanie prírodných zdrojov. Súčasná úroveň ľudskej civilizácie a technológií tieto problémy nedokáže vyriešiť. Ale naša budúca generácia toho môže byť schopná, ak my, dospelí, začneme prispievať k vzdelávaniu detí už teraz. Ešte donedávna boli vzdelávacie hračky a ich prínosy len málo známe. No dnes získavajú na popularite aj vďaka našej prínosnej práci. Vo svojom snažení budeme aj naďalej pokračovať, pretože veríme, že pomocou týchto jednoduchých hračiek môžeme zmeniť budúcu generáciu a tým pádom aj budúcnosť samotnú."

Drevené hračky Lucy&Leo

Kvalita drevených hračiek Lucy&Leo

Značka Lucy&Leo sa zaviazala k bezpečnosti produktov a udržateľnému rozvoju. Každá hračka z dielne Lucy&Leo je posudzovaná z hľadiska mechanických, chemických či fyzikálnych zdrojov nebezpečenstva. Hračka sa do predaja uvoľní len v prípade, že spĺňa všetky najprísnejšie požiadavky a bezpečnostné normy stanovené v krajinách Európskej únie. 

Deti pri hre s Drevená veža so zvieratkami

Z akého materiálu sú hračky Lucy&Leo vyrobené?

Hračky sú vyrobené z prírodného masívneho dreva - konkrétne bukového a kaučukového dreva (Hevea). Tieto materiály sú kvalitné, odolné a dôkladne opracované do hladkej štruktúry, majú príjemnú vôňu a jednotnú textúru. Najdôležitejšia je však skutočnosť, že sú úplne bezpečné pre deti. Mnohé iné druhy dreva používané pri výrobe iných značiek drevených hračiek, ako je smrek či breza, majú nerovnomernú štruktúru, čo môže spôsobiť zranenie dieťaťa, prípadne sa na hračkách v štruktúre môžu po čase vytvoriť dierky.

Aké farby sa používajú pri výrobe drevených hračiek Lucy&Leo?

Farby, ktoré sa používajú na povrchovú úpravu hračiek Lucy&Leo, sú farby na vodnej báze nemeckého pôvodu vyrobené podľa nemeckej technológie. To znamená, že hračky nemajú žiaden chemický zápach a hračky voňajú prírodným drevom. Takéto farby sú pre deti plne bezpečné - nemusíte sa obávať, keď dieťa hračku vloží do úst alebo ju bude pravidelne oblizovať. Navyše sú farby veľmi odolné.

Dieťa pri hre Drevená veža Jenga so zvieratkami

Zobraziť hračky Lucy&Leo

 

Ohodnoťte tento článok
Priemerné: 5 (1 vote)
Autor: hopla
O mne:
Sme tím odborne školených ľudí, ktorý sa rozhodol po pozitívnych ohlasoch zo strany škôlok a škôl posunúť naše skúsenosti ohľadom vzdelávania a výchovy dieťaťa s cieľom rozvoja jeho zručností aj smerom k vám. K rodičom, ktorým záleží na vzdelávaní dieťaťa už od útleho veku. K deťom - bádateľom, ktoré neúnavne skúmajú tento svet a bažia po odpovediach na ich zvedavé a nikdy nekončiace otázky.

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !