Kreatívna tvorba pre deti na vytlačenie | Hopla

Hračky podľa typu

Podľa veku

Podľa značky

Darčekové poukážky

Akcie a novinky

Kreatívna tvorba pre deti na vytlačenie

Kreatívna tvorba pre deti na vytlačenie
Kreatívna tvorba pre deti na vytlačenie
Fieldset
admin
8. 4. 2020
0 komentárov

Chcete efektívne využiť spoločne strávený voľný čas s vašimi malými kreatívcami? Máme riešenie - Prinášame vám predlohy s aktivitami pre rozvoj kreativity, logického myslenia či učenie sa farieb pre malých aj veľkých :)

Čo sú omaľovánky podľa čísel?

Ako ste si všimli, aktivity pre deti na vytlačenie, ktoré nájdete nižšie, nie sú len obyčajné omaľovánky. Sú to omaľovánky podľa čísel na vytlačenie. Obrázky sú tu rozdelené na niekoľko častí alebo sektorov. Každá časť je označená číslom, ktorému prislúcha niektorá z farieb. Úlohou dieťaťa je teda daný sektor vymaľovať určenou farbou. Výsledkom je krásny farebný obrázok, ktorý bude aj pre dieťa prekvapením!

Maľovanie podľa čísel deti veľa naučí

Omaľovánky podľa čísel naučia deti jemnej motorike hneď niekoľkými spôsobmi. Okrem toho, že sa deti učia správne držať ceruzku, maľovať a precvičiť si prácu s rukou, vďaka týmto omaľovánkam sa tiež naučia spoznávať čísla a ich tvar.

Samozrejme, na prvý pokus to menšie deti samé nezvládnu. Sadnite si teda s nimi a vysvetlite im, ktoré číslo znamená akú farbu a tiež význam jednotlivých číslic. Neskôr sa deti môžu vďaka týmto omaľovánkam naučiť aj správne tvary číslic a takisto ich správne písanie. Pomôžte im s tým!

Rozvíjajte talent, motorické schopnosti, kreativitu, ale aj trpezlivosť vášho dieťaťa. Stiahnite si naše omaľovánky dinosaura a jednorožca na vytlačenie a trávte s deťmi čas plnohodnotne. Všetky predlohy sú k dispozícii na vytlačenie.

Zobraziť omaľovánky podľa čísel

TIP na záver: Ak vám omaľovánky podľa čísel nebudú stačiť, pokojne si s deťmi vyrobte napríklad originálne záložky do knihy - návody a predlohy nájdete tu.

 

 

Omaľovánka podľa čísel - dinosaurus

 

Omaľovánska podľa čísel - jednorožec

Kompletná ponuka kreatívnych potrieb pre deti

 

Ohodnoťte tento článok
Priemerné: 4.5 (4 hlasy)
Autor: admin
O mne:

Pridať nový komentár

Zdielajte tento článok

Nezávadné materiály

Hygienicky nezávadné, testované a certifikované podľa noriem EÚ !

V ČOM SME VÝNIMOČNÍ?

Poradenstvo, inovatívnosť a široký výber edukatívnych hračiek !

Rýchle dodanie

Doručíme Vám balík i do 24 hodín, kdekoľvek na Slovensku !